Zeer goedkope matrassen / Slechte kwaliteits matrassen

Er worden de laatste paar jaar ook vreselijk slechte matrassen aangeboden wat mij echt zorgen baart. De kans dat hier slechte of zelfs giftige stoffen in zitten is groot en het comfort dat deze matrassen bieden is minimaal .
De prijzen is China zijn zo laag dat het onbegrijpelijk is dat hier überhaupt een matras voor gemaakt kan worden. Het is ook niet verwonderlijk als je bedenkt dat er nu traagschuim matrassen worden aangeboden voor nog geen €300,- dat het niet anders kan dan dat het hier om zeer slechte materialen gaat. De problemen die met dit soort zeer goedkope matrassen kunnen ontstaan zijn branderige ogen, druk op de borst en last van de luchtwegen maar ook in -en doorslaap problemen.
Hieronder vind u een aanbieding die wij 16-3-2012 ontvingen welke een beeld geeft wat voor soort matrassen het hier om gaat. Op het eerste gezicht lijkt het wat te kunnen zijn maar als je een sample laat komen weet je genoeg. Het betreft zeer slechte traagschuim matrassen die eigenlijk de naam traagschuim niet verdienen.

Traagschuim matras uit China:

Maat 90x190x20 cm
Dikte traagschuim 5 cm
Soort traagschuim 55 kg/m³ densiteit, gesloten celstructuur gegoten product
Certificering Geen
Onderlaag SG35 Polyether
Verpakking Als rol vacuum verpakt in doos
   
Inkoopprijs per stuk €48,55

 

© Copyright 2001 - 2023 Traagschuim.info | Sitemap | Mogelijk gemaakt door C.D. Nederhorst NL Traagschuim.info NL Dutch EN Memoryfoam Information in English