Mijn meest ideale matras

Mijn meest ideale matras zou natuurlijk geweldig moeten slapen, gezond, hygiënisch, comfortabel en lang moeten meegaan.

De tijk zou rijkelijk gevuld (minimaal 350 gram) moeten zijn en het liefst van zo veel mogelijk natuurlijke materialen. Verder moet de tijk ook gebiesd, afritsbaar en natuurlijk ook wasbaar moeten zijn.

Mijn ideale matras is 25 cm dik en heeft een royale laag geprofileerd traagschuim van 9 cm met een densiteit van 50 kg/m³. De onderkant (drager) is van een goed veerkrachtig HR65 koudschuim. Deze twee lagen zijn door middel van waterbasis lijm met elkaar verbonden (gegarandeerd geen giftige stoffen en goed voor het milieu). Ik zou er in elk geval zeker van willen zijn dat ik topkwaliteit koop.

Mijn meest ideale traagschuim matras

Voor mij is het daarom ook belangrijk om te weten wat voor kwalificaties de betreffende schuimsoorten hebben en of de fabriek BS en ISO 9001:2000 en NBN en ISO 9001:2000 gekwalificeerd is. Waar komt het traagschuim bijvoorbeeld vandaan? China, Roemenië, of Duitsland? Wie is de fabrikant van het schuim en hoe lang is dit type schuim al op de markt. Testrapporten en vergelijktabellen maken ook veel duidelijk maar zijn eigenlijk vooral voor medische doeleinden belangrijk. Zoals; of het autoclaaf reinigbaar is en cribb 5 (brandvertragend), antibacterieel behandelt, gas, reuk, CFK en latex vrij.

Enfin, een aantal zaken zal niet echt van belang voor u zijn tenzij u zich medisch oriënteert maar als u deze zaken in het matras heeft zitten koopt u een absoluut kwalitatief goed matras wat zeer waarschijnlijk heerlijk slaapt.

Bekijk de door mij ontwikkelde traagschuim matrassen

© Copyright 2001 - 2023 Traagschuim.info | Sitemap | Mogelijk gemaakt door C.D. Nederhorst NL Traagschuim.info NL Dutch EN Memoryfoam Information in English