Traagschuim matrassen vergelijken

Traagschuim soorten met elkaar vergelijken is een belangrijke stap voor een goede keuze van het juiste matras. Er zijn diverse mogelijkheden om traagschuim matrassen te vergelijken.

Er zijn vele aanbieders en dus veel verschillende soorten traagschuim matrassen waardoor het vergelijken heel lastig kan worden. Voor een goed vergelijk is het van belang dat u wat meer weet van traagschuim en hoe een goed traagschuim matras in elkaar zit.

Daarnaast zult u meerdere zaken moeten laten meewegen zoals; de dikte, garantie, prijs, levertijd, proeftijd, waar wordt het product gemaakt etc.

Ik ga bij de productie van onze matrassen tot het uiterste als het om kwaliteit gaat en ben er van overtuigd dat kwaliteit hand in hand gaat met comfort. Ik kan u dus oprecht aanraden om vooral voor kwaliteit te kiezen, dan voorkomt u gewoon een boel narigheid en kunt u jaren zonder problemen genieten van een heerlijk comfortabele nachtrust.

Het beste is het toch als u het product op proef krijgt en dat u de echte test thuis kunt doen: namelijk er een aantal weken op slapen. Voor een goede vergelijking van traagschuim matrassen kunt u het beste de volgende vragen stellen.

Goede en slechte traagschuim matrassen vergelijken

Vergelijk traagschuim matrassen

Matrassentest en beste koop

De Consumentenbond test elk jaar matrassen en publiceert dan met de testresultaten. Tot 2003 werd dit uitbesteed aan TNO en waren de testen prima, maar sinds 2004 wordt het testen van matrassen door de Consumentenbond zelf gedaan en is de uitslag elk jaar ongeloofwaardiger. In mijn optiek zelfs is deze Consumentenbond matrassentest dubieus. Het is heel duidelijk te merken dat de testmethodes van de Consumentenbond erg afwijken van de matrassentest die TNO uitvoerde. Zo wordt er bijvoorbeeld getest op gewicht, hanteerbaarheid, geur en op isolatie. Allemaal zaken die er niet echt toe doen en niets over het comfort en de levensduur van een matras zeggen.

Beste koop consumentenbond

Wat zegt een matrassentest nu eigenlijk en wat is een beste koop? De Consumentenbond heeft ‘de beste koop, maar wat houd dit nu werkelijk in? Tegen betaling kan een bedrijf het kwalificatielogo "De beste koop" op een matras krijgen. Deze kwalificatie zegt meer over de prijs-kwaliteitverhouding dan dat het daadwerkelijk over de beste matras gaat. Het zegt dus niet dat een matras als beste uit een test gekomen is.

Wel kan een bepaald type matras het beste matras voor u zijn, omdat deze het meest overeen komt met uw eigen specifieke wensen, zoals het ademend vermogen, de drukverdeling, hard of zacht, etc. Ikzelf leg deze Consumentenbond matrastestresultaten dan ook naast mij neer en raad u aan dat ook te doen. Als u op deze matrastestresultaten afgaat, loopt u een groot risico een matras te kopen dat behoorlijk anders uitpakt dan u verwacht.

© Copyright 2001 - 2023 Traagschuim.info | Sitemap | Mogelijk gemaakt door C.D. Nederhorst NL Traagschuim.info NL Dutch EN Memoryfoam Information in English